siirry sisältöosaan

Pohjois-Kymenlaakson
Keliakiayhdistys

Etusivu Mitä, missä, milloin Kaipaatko tukea Keitä olemme Jäseneksi/Viestisi Parhaat palat Lue lisää

Parhaat palat

Haluatko nauttia kahvisi kera herkullisen tuoreen leivonnaisen tai viedä sellaisen vaikkapa tuliaisiksi?

KUNNIAKIRJAT "HYVÄ KAUPPA" KAMPANJASTA SAAVAT SEURAAVAT KAUPAT:
-PRISMA KOUVOLA.Perusteluina laajin valikoima.
-K-MARKET KANKARO KOUVOLA.Perusteluina uutena kauppana hyvä valikoima ja yhdessä paikassa.
-K-MARKET YKKÖSTORI INKEROINEN.Perusteluina: kauppa otti Vuohelan tuoretuotteet jatkuvaan myyntiin,aktiivinen ote erikoistuotteisiin.
ONNITTELUT KAIKILLE KUNNIAKIRJAN SAANEILLE!

VUOHELAN HERKKUPUOTI TOIMITTAA LEIPÄTUOTTEITA (TUOREITA) KOUVOLAN ALUEELLA S-MARKETTEIHIN,PRISMAAN,K-KAUPPOIHIN JA CITYMARKETTIIN .UUTENA LIIKKEENÄ LISTALLA ON KOUVOLAN K-MARKET YKKÖSTORI,JOHON TULEE TUOTTEITA KESKIVIIKKOISIN AAMUPÄIVÄSTÄ.KATSO KAUPAT JA TOIMITUSPÄIVÄT VUOHELAN HERKKUPUODIN KOTISIVUILTA.

LÄHIALUEELTAMME SAA TILAUKSESTA GLUTEENITTOMIA LEIVONNAISIA:
- Mintun Konditoria Voikkaa
- Manner-kahvila Kouvola
- RL-Kotipaja Luumäki
- Erityis Herkku/T:mi Merja Itkonen Lappeenranta

Kotimaisia herkkukeitaita löydät Keliakialiiton matkailuliitteestä.

paluu sivun alkuun