siirry sisältöosaan

Pohjois-Kymenlaakson
Keliakiayhdistys

Etusivu Mitä, missä, milloin Kaipaatko tukea Keitä olemme Jäseneksi/Viestisi Parhaat palat Lue lisää

Mitä, missä, milloin

Missä ja milloin on keliakiayhdistyksen seuraava tapahtuma? Tarkista tiedot ja lähde mukaan! On antoisaa toimia yhdessä ja vaihtaa kokemuksia eri merkeissä, vaikkapa
- jäsenilloissa eri teemoin
- luento- ja neuvontatilaisuuksissa
- tukihenkilötoiminnan parissa
- leivontailloissa ja jauhopiireissä
- keliakiaviikon tapahtumissa
- retkillä ja kesäpäivillä
- myyjäisissä, toritapahtumissa ja messuilla
- tiedottaen keliakiasta ja keliaakikon arjesta
- edunvalvontatoiminnassa
- yhteistyössä terveydenhuollon, ravitsemussektorin, kaupan ja viranomaisten sekä muiden yhdistysten kanssa

Yhdistyksemme tilaisuuksista tiedotetaan Kouvolan Sanomien vammaisjärjestöjen palstalla sunnuntaisin .

Yhdistyksemme adresseja ja onnittelukortteja on myynnissä jäsenilloissa ja Käpylän Palvelukeskuksessa (Käpylänkatu 30,45200 KOUVOLA).Tuulensuojan jäsenilloissa on myynnissä myös keitto-ja leivontakirjoja.Saatavana myös reseptivihkoja.

Ilmoita kuntaliitoksen mahdollisesti aiheuttama osoitteenmuutoksesi suoraan Keliakialiittoon jäsenpalvelusihteeri Tuija Heliövuorelle postin ilmaisella osoitteenmuutoskortilla tai sähköpostilla:jasenpalvelut@keliakialiitto.fi tai puh. 03-2541 322

YHDISTYKSEN UUDET VERKKOSIVUT OVAT OSOITTEESSA pohjoiskymenlaakso.keliakiayhdistys.fi KÄYKÄÄ TUTUSTUMASSA!NÄMÄ SIVUT KATOAVAT JOSSAKIN VAIHEESSA.

SYKSYN OHJELMAA

Elokuun lopulla retki Luumäelle Kotkanniemenkartanoon ja Lappeenrantaan. Tarkemmat ajat ilmoitetaan myöhemmin.

Ke 14.9. UUSIEN JÄSENTEN ILTA. Ravitsemusterapeutti Elina Järvelä ja aluevastaava Minna Halve Keliakialiitosta paikalla.

KELIAKIAVIIKOLLA omakustanteinen ruokailutapahtuma ravintola Huviretkessä Kouvolassa.

3.-7.10. KUNTOKURSSI TANHUVAARASSA. Ilmoittaudu viimeistään 10.9. mennessä Raili Tuovilalle.Opiston hinta on 250€/hlö. Ohjelma jäsenkirjeen liitteenä.

paluu sivun alkuun